Bezoekersinfo

Bezoekersinfo

Op deze pagina kan je alle informatie vinden met betrekking tot het gebruikmaken van onze vergaderruimte. Wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Routebeschrijving auto

De locatie is per auto goed bereikbaar vanaf de A12 (afrit 13 naar Oudewater). Eenmaal aangekomen in de Ruige Weide bevindt zich de locatie aan de rechterkant en is te herkennen aan de winkel, het ‘kaaspunt’. De auto’s kunnen uitsluitend van april tot en met oktober geparkeerd worden op het grasveld tegenover de boerderij. Van november tot en met maart kunnen de auto’s voor het ‘kaaspunt’ geparkeerd worden. 

Openbaar vervoer

De locatie is per OV bereikbaar via halte ‘Tappersheul’. Vanaf deze halte is het circa 1500 meter lopen tot de vergaderlocatie. Alvast genieten van de natuur? Pak dan de OV-fiets vanaf centraal station Woerden of Gouda. 

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Parkeren voor de deur
  • Oplaadpunt voor fietsen aanwezig
  • Geen oplaadpunt voor auto’s aanwezig 

De locatie

Biologische kaasboerderij de Ruyge Weyde is onze 5e generatie familiebedrijf in Oudewater, waar we al vanaf 1847 echte Goudse Boerenkaas bereiden uit ongepasteuriseerde melk. Grenzend aan het Kaaspunt (de winkel) bevindt zich de vergaderruimte. De vergaderruimte is bereikbaar via de winkel, de ingang aan de keukenzijde en de ingang aan de tuinzijde.

Bezoekersinfo PDF

Wilt u alle bezoekersinfo doorsturen naar uw collega’s/werknemers? Download dan hier de PDF, welke gemakkelijk door te sturen is.