gericht zijn op volledige ontzorging

ONZE FACILITEITEN

Wat ons belangrijkste doel is? Dat jij met jouw gasten op onze biologische kaasboerderij een positieve beleving ervaart. Dat er een gevoel ontstaat van ‘thuis zijn’ en je onderdeel voelt van ons verhaal. Door de prettige en ongedwongen sfeer, maar zeker ook door alle beschikbare faciliteiten die gericht zijn op volledige ontzorging.

Ontvangst

Bij aankomst word je gastvrij ontvangen door René of Bianca met een overheerlijke cappuccino met biologische melk van de boerderij, verrukkelijke koffie, verse muntthee en/of heerlijke versnaperingen. Met onze opstartservice helpen we je graag op gang, denk aan: installeren van de presentatielaptop, connecten met de WiFi en/of om vragen te beantwoorden. Eenmaal de vergadering gestart, kunt u ons vinden in de nabijgelegen boerderijwinkel.

Ontvangst
Eten & Drinken

Eten en drinken

Of je nu zin hebt in ‘gewoon’ hele lekkere belegde broodjes, luxe gerechten of misschien af wil sluiten met een private dining? Wij brengen je in contact met een geschikte cateraar. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een cateraar mee te nemen. 

Bij ontvangst staan er karaffen met water op de tafels klaar. Daarnaast beschikt onze locatie over heerlijke warme dranken zoals verse bonenkoffie, cappuccino met biologische melk van eigen koeien en verse (munt)thee. Naast de warme dranken is er ook voldoende frisdrank, melk en fruit aanwezig. Er kunnen op aanvraag ook petit fours, kaasproeverijen, alcoholische dranken, etc. bijgeboekt worden.

Buitentuin

Ook buiten brengen we de beleving voort. Grenzend aan de vergaderruimte bevindt zich de buitentuin waar de gehele groep kan genieten van de natuur met uitzicht op de grazende koetjes en kalfjes. De buitentuin beschikt over een barbecue, zonnedoek en twee grote eettafels. Op aanvraag kan ook de borrel buiten georganiseerd worden. 

Buitentuin
Keuken

Keuken

De vergaderlocatie boek je inclusief de ruime (eet)keuken. De keuken is voorzien van alle standaard keukenapparatuur, zoals een ijsblokjesmachine, gekoeld watervoorziening en de verse bonen koffiemachine. Indien je ook bij ons wilt dineren, is het mogelijk dat de kok van deze keuken gebruikmaakt. 

Gratis parkeren

Niet onnodig zoeken naar een parkeerplek voor je auto, want wij hebben genoeg gratis parkeergelegenheid voor jou en jouw gasten.

Parkeren
Overnachten

Overnachten

Blijf je langer bij ons op de boerderij genieten, bijvoorbeeld voor een meerdaagse vergadering of om ’s avonds laat niet naar huis te rijden? Boek dan een overnachting in één van onze fantastische appartementen. Overnachtingen zijn te boeken tot maximaal 20 personen. Voor meer informatie: 

Klimaat

Kom je tijdens koude winterse dagen of hoogzomer bij ons vergaderen? De ruimte is voorzien van vloerverwarming en airco, zodat jij en jouw gasten op ieder moment van het jaar kunnen genieten van een fijn (werk)klimaat. 

Klimaat
Presenteren

Presenteren

Door de beschikbare audiovisuele middelen loopt jouw presentatie op rolletjes. Een Q-LED scherm (diameter 190 cm) incl. geluid staat tot jouw beschikking. Liever interactief aan de slag met het magnetisch whiteboard? Deze is met een ouderwetse lier uit de muur te ‘draaien’. Tot slot hebben al jouw gasten razendsnel internet via onze WIFI die is aangesloten op de glasvezelverbinding. 

Winkel

Op onze biologische kaasboerderij hebben we een prachtige ruim opgezette winkel waar wij onze biologische producten verkopen. Denk onder andere aan onze kazen, eieren van de scharrelkippen, biologisch vlees van eigen runderen, rauwe melk, yoghurt en boerenboter. De winkel grenst aan de vergaderlocatie en is maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend. Wil je de sfeer van de boerderij bij jou op tafel hebben? Loop na de vergadering gerust de winkel binnen om al het lekkers te proeven en/of stel namens de organisator een koedybag samen die je aan de gasten mee kan geven. Duurt de vergadering tot in de avonduurtjes? Vraag naar de mogelijkheden voor een avondopenstelling. 

Winkel
Boerderij

Boerderij

We kiezen ervoor om ons bedrijf biologisch te runnen. Wij geloven erin dat duurzaam en verantwoord ondernemen niet ten koste hoeft te gaan van een goed belegde boterham. Wij kiezen ervoor om onze koeien het grootste deel van het jaar in de weide te laten grazen. Een blije koe loopt over het algemeen graag buiten en door onze melkrobot kan de koe kiezen wanneer zij gemolken wil  worden. De twee kleine unieke windmolens voorzien de volledige boerderij van groene stroom en de waterbron op 100 meter diepte voorziet de boerderij van drinkwater. 

In de pauze lekker over de boerderij lopen? Leuk, kom gerust de kalfjes, koeien, kippen, paarden, etc. bekijken. Wil je voor jou en jouw gasten een rondleiding over het bedrijf verzorgd door René? Deze is optioneel bij te boeken.